Skip Navigation Links

Kalbimizdesin Anne..

Bölgemizin tanınmış ailelerinden Rende ailesi annesini kaybetti.

Yaşam   A+a-

Bölgemizin tanınmış ailelerinden Rende ailesi annesini kaybetti. Bir süredir geçirdiği kaza sonucu kalça kırığı nedeniyle tedavi gören Rende Petrol ve Madencilik şirketi sahibi Mehmet Rende’nin eşi Nedime Rende, ağrılarının artması sonucu Adana’da doktoruna götürüldü.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu milyonda bir rastlanan bir kan hastalığı ortaya çıkan Nedime Rende’nin tedavisi sürerken bir anda fenalaştı. Nedime Rende, tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.
İskenderun’da Belediye Sosyal Tesisi (Doğan Gazinosu) karşısında bulunan evlerine akın eden aile yakınları ve dostları, 72 yaşında hayata veda eden Nedime Rende’nin eşi Mehmet Rende ve çocukları Ali, Şerif, İsmail, Tahsin, Faruk, İrfan, Fevziye ve Müfide Rende’ye taziye ziyaretinde bulundular.

İkisi kız sekiz çocuk annesi olan Nedime Rende’nin cenazesi, Pazar günü İskenderun Özel Gelişim Hastanesi morgundan alınarak, sahildeki Belediye Sosyal Tesisi karşısında bulunan evine getirildi. Evi önünde okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından son yolculuğuna doğru Antakya Armutlu Mahallesi’ne götürülen Nedime Rende, Armutlu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Armutlu Aile Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nedime Rende’nin cenaze törenine; İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Belediye Meclis Üyeleri, Cemil Uğutmen ve Zeki Aytaş başta olmak üzere işdünyası ve siyaset dünyasından yüzlerce kişi katıldı.

Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Merhume Nedime Rende’ye Allah’tan rahmet, eşi Mehmet Rende ve çocukları Ali, Şerif, İsmail, Tahsin, Faruk, İrfan, Fevziye ve Müfide Rende’nin şahsında tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet