Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC, Her Daim Esnafımızın Yanında

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık, HESOB Başkan Vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ı

İGC, Her Daim Esnafımızın Yanında

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık, HESOB Başkan Vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ı ziyaret etti.
Başta, toplu ulaşım ve kent içi trafik sorunlarının konuşulduğu ziyarette, İskenderun Güç Birliği Platformu oluşumunun önemine dikkat çekildi. Başkan Erol Akın, HESOB Başkan vekili sıfatıyla, kentimizdeki tüm esnafların sorunlarının çözümü noktasında el birliği ile gayret sarf ettiklerini belirterek, Güç Birliği Platformunun hayata geçirilmesi ile birlikte, sorunların çok daha kolay çözüme ulaşacağına inandığını ifade etti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, kentimiz esnafının sorunlarının çözümü noktasında her daim birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirterek, Güç Birliği Platformunun sağlam bir zeminde, her kesimden temsilcilerin katılımı ile hayata geçirilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar