Skip Navigation Links

İbrahim Gül’ü Destekliyorum

MHP’den İskenderun Belediye Başkan Adaylığı için yaklaşık

İbrahim Gül’ü Destekliyorum

Politika   A+a-

 2 aydır görüşme trafiğini sürdüren Ülkü Ocakları Eski Başkanı Yıldırım Alpay, son dakika açıklamasıyla AK Parti ve MHP’nin çatı adayı olması halinde İbrahim Gül’e açık destek vereceğini belirten bir açıklama yaptı.
İskenderun Belediye Başkanlığı için MHP’nin adayı olmak için çalışmalarını sürdürürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak kararı almaları üzerine hassas bir dönemde açıklamasıyla gündemi değiştiren Yıldırım Alpay, MHP’den İskenderun Belediye Başkan Adayı ve ardından da Hatay milletvekili adayı olan İbrahim Gül’ün çatı aday olması halinde tam destek verme kararı aldıklarını duyurdu.
Yıldırım Alpay’ın son dakika açıklaması şöyle:
 
Çok kıymetli dost ve arkadaşlarım, yaklaşık iki aydır MHP İskenderun belediye başkanlığına aday olmamı istemeniz beni ziyadesiyle memnun ve onore etmiştir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı MHP Hatay Millet Vekili Lütfi Kaşıkçı beyefendiye ,MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt Beyefendiye ve İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu beyefendi'yede teşekkür ederim.
Sizlerinde bildiği üzere yerel seçimde'de HATAY'da ittifak olması söz konusu İskenderun'da seçime ortak aday İbrahim GÜL Beyefendinin olmasını temenni ediyoruz. İbrahim GÜL beyefendinin İttifak adayı olması durumunda kendisini canı gönülden destekleyeceğimizin kararını almış bulunmaktayız.
Benim gibi düşünen tüm Ülkücü büyüklerimin ve kardeşlerimin de Devletimizin , Milletimizin ve İskenderun'umuzun bekası için aynı duygu düşünce içerisinde olacaklarına inanıyorum.
Sevgi ve Selamlarımla
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet