Skip Navigation Links

Yine, yeni, yeniden Tufanlar…

Açılışta Mutluluk Gözyaşları Döktüler…

Yine, yeni, yeniden Tufanlar… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl kundaklanan Tufanlar Beyaz Eşya ve Mobilya Mağazası, büyük maddi hasara sebep olmuştu.
Arsuz’da 40 yıldır esnaflık yapan Tufanlar Beyaz Eşya ve Mobilya Mağazası Sahibi İrfan Kirmit, geçici olarak başka bir adreste faaliyetini sürdürdüğü gibi, yılmadan, yorulmadan halkına duyduğu güvenin sonucunda kundaklanan ve tanınmaz hale gelen 3 katlı mağazasını eskisinden daha güzel bir şekilde yeniden faaliyete geçirdi.
Mağazanın açılışını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptı.
Mutluluk gözyaşları arasında açılışı yapılan Tufanlar Beyaz Eşya ve Mobilya Mağazası’nın açılışına bölgenin siyaset ve işdünyasından önemli isimler katıldı.
Mağaza Sahibi İrfan Kirmit, yaşadığı kötü günleri geride bırakmanın mutluluğunu ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı, açılışa katılan aile yakınlarını da ağlattı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Ender Çolakoğlu, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayları Hakan Mazman ile Necati Yıldız, yine CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Gözcüler eski Belediye Başkanı Necmettin Güler, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Rami Kırmızıoğlu, Raşit Özyurt ve Ali Mursaloğlu, , bölgenin inanç ve kanaat önderleri ile bölge halkının katıldığı açılış Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Tufanlar Beyaz Eşya ve Mobilya Mağazası Sahibi İrfan Kirmit yaptığı konuşmada, halkın desteğiyle yeniden faaliyete geçirdiği mağazasının mutluluğunu ifade ederken, kötü günleri atlatmasında büyük katkıları olan bir çok isme teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, İrfan Kirmit’in bölgenin önemli esnaflarından birisi olduğunu hatırlatarak, kötü günleri geride bırakarak yeniden faaliyete geçen Tufanlar Beyaz Eşya ve Mobilya Mağazası’nın bölge halkına en güzel şekilde hizmet vereceği için mutlu olduğunu ifade etti ve bol kazançlar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yine, yeni, yeniden Tufanlar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet