Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Medcem Silifke Belediye Spor 1 Karaağaç Spor 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden ve grubunda ikinci sırada yer alan Mersin temsilcisi Medcem Silifke Belediye Spor, Silifke ilçe stadında yapılan karşılaşmada Arsuz Karaağaç Spor ile 1-1 berabere kaldı. Grupta ikinci sırada yer alan Medcem Silifke Spor, kendi saha ve seyircisi önünde tel tel dökülürken, sayısız gollük pozisyonlardan yararlanamayan Arsuz Karaağaç Spor ise kaçan galibiyete yanıyor.
 
Silifke ilçe stadında yapılan İbrahim Güçlü, Mehmet Erdoğan ile Feyzullah Çimen'in yönettiği karşılaşmada misafir ekip Arsuz Karaağaç Spor'un golünü 43. dakikada Anıl Şamioğlu, ev sahibi Medcem Silifke Belediye Spor'un golünü ise 59. dakikada Umut Şahin attı.
 
Alınan bu sonucun ardından Medcem Silifke Belediye Spor puanını 22 ye, Arsuz Karaağaç Spor'da 12 ye çıkarttı.
 
Payas Spor 3 Gölcük Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, ilçe stadında yapılan karşılaşmada Gölcük Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup etti. Mehmet Türkmen, Ertunç Kaplan ile Göker Erol'un yönettiği karşılaşmada Payas por'a üç puan kazandıran golleri 29. dakikada Teyfik Şanver, 36 ve 90x5. dakikalarda Ahmet Baykal attı. Payas Spor bu galibiyetin ardından puanını 20 ye çıkartarak 7. sıraya yerleşti.
 
Kırıkhan Spor Galibiyetle Dönüyor 4-1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, Bor 100. yıl stadında 1970 Hisar Spor ile karşılaştı. Kerim Çataklı,Fahrettin Yılmaz ile Faruk Yağcı'nın yönettiği karşılaşmada ligde bir varlık gösteremeyen 1070 Hisar Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 4-1 mağlup ederek kentine galibiyetle dönüyor.
 
Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 15'e çıkartırken, ligde hiç galibiyeti bulunmayan 1970 Hisar Spor ise 1 puan ile grupta son sırada yer alıyor.
 
İskenderun Belediye Spor 0 Ceyhan Spor 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmada Ceyhan Spor'a 1-0 mağlup oldu. İsa Maviş Tazegül, Ramazan Taşkın ile Yunus Nurses'in yönettiği müsabakada Ceyhan Spor'a deplasmanda galibiyete taşıyan golü 90x6. dakikada takım kaptanı Samet Alpaslan attı.
 
Bir hayli sert geçen karşılaşmada İskenderun Belediye Spor'dan Erdal Onaylı ile Samed Aytekin, Ceyhan Spor'dan da Burak Ergen ikinci sarı kartların ardından kırmızı kart gördü.
 
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor 15 puanda kalırken, haftayı galibiyetle kapatan Ceyhan Spor'da puanını 14'e çıkarttı.
 
Ceyhan Belediye Spor'un Altın Değerindeki Golü
 
Müsabakanın 90x6. dakikası oynanıyordu. Ceyhan Spor'un geliştirdiği atakka, İskenderun Belediye Spor ceza alanına içerisine giren Birol, İzzettin Ekin tarafından yere indirildiği gerekçesi ile maçın orta hakemi İsa Maviş Tazegül, penaltı noktasını gösterdi. Ceyhan Spor'lu Birol'un penaltı atışında İskenderun Belediye Spor kalecisi İsmail Turhan meşin yuvarlağı köşeden çıkarttı. Kaleci İsmail Turhan'ın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Samet Alpaslan, filelere gönderdi.
 
Kayra Spor Ailesi Şenlikte Buluştu
 
Hatay Amatör liglerinin çeşitli kategorilerinde mücadele eden eden İskenderun Kayra spor ailesi, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde bir araya geldiler. Sporcu ailelerinin de hazır olduğu bir ortamda, antrenman öncesinde kurban kesilerek dua edildi. Daha sonra ise şenlik içerisinde antrenman yapan İskenderun Kayra Sporluları aileleri tribünde yalnız bırakmadı.
 
İskenderun Kayra Spor Kurucusu Seyfi Kesik, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde ilkini gerçekleştirdikleri şenlikleri gelecek aylarda da sık sık tekrarlayacaklarını söyledi. Kesik, Hep beraber geçirdiğimiz 4 saat her açıdan unutulmayacak bir anı olarak yerini aldı. dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet