Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğretmen Tiyatrosuna Büyük Alkış… Dertlerini Kahkaha Tufanında Anlattılar!

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, ilçe genelinde görev yapan öğretmenlere muhteşem bir 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi verdi.

Öğretmen Tiyatrosuna Büyük Alkış…  Dertlerini Kahkaha Tufanında Anlattılar!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen’in haftalar öncesinden hazırlıklarını büyük bir titizlikle yaptığı Öğretmenler Günü Kutlaması, ilçede görev yapan öğretmenlerden oluşan tiyatro ve Zekai Tunca ile Ahmet Selçuk İlkan konserlerinden oluştu.
Okulda öğretmenlerin yaşantısını, öğretmenler odası sohbetlerini, idare ve öğretmenler arası diyalogları tatlı dokunuşlarla hicveden oyun, güldürürken düşündürdü ve okulda öğretmen gerçeğini ortaya koydu.
Öğretmen, idare, hizmetli personel ve veli arasında geçen diyaloglarda, mesleki sorunlara, ekonomik zorluklara ve daha bir çok gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya koyarken, oyunu izleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’in de diyaloglara kahkahalarla güldükleri gözlendi.
Aslında öğretmenler, dertlerini, sıkıntılarını 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle de anlatmış oldular.
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, öğretmenlerin mesajlarını aldıklarını esprili bir şekilde ifade ederek teşekkür ettiler.
Salonu dolduran öğretmenler ve protokol üyeleri tarafından çok beğenilen, öğretmenlerin okuldaki kendi hayatlarını sahneye koyduğu oyunun ileriki haftalarda yeniden sahneleneceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.
 
 
 
Öğretmen Tiyatrosuna Büyük Alkış…  Dertlerini Kahkaha Tufanında Anlattılar! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş