Skip Navigation Links

10. Uluslararası Sosyal Bilimler Ve Spor Kongresi Gerçekleştirildi

10. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi’nin açılışı, Hatay Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde HATMEK’te gerçekleştirildi.

10. Uluslararası Sosyal Bilimler Ve Spor Kongresi GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 23 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen kongreye HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden’in yanı sıra kongre üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sanata ve kültüre verdiği önem doğrultusunda birbirinden nitelikli çalışmalar gerçekleştiren HBB, daha önce farklı ülkelerde 9 kez düzenlenmiş olan Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi’ni; üç semavi dinin iç içe yaşadığı, çeşitli medeniyetlere ait kültürel izlerin somut bir biçimde görülebildiği, hoşgörü, huzur ve medeniyet şehri Hatay’a taşıdı.
Kongreye katılım gösteren Hataylılar, 12 Aralık 1916’da Hatay Reyhanlı doğumlu olan Cemil Meriç’e adanan kongrede gerçekleştirilen Türk tasavvuf müziğinin önemli temsilcilerinden biri olan Mustafa Demirci’nin mini konserine tam not verdi.
Etkinliğin sonunda HBB Genel Sekreteri Maden, kongrede emeği geçenlere Hatay’a özgü hediyeler takdim ederken, düzenleme kongresi tarafından verilen teşekkür plaketini de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına aldı.
 
 
 
 
 
10. Uluslararası Sosyal Bilimler Ve Spor Kongresi Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet