Skip Navigation Links

Esnaf Dostu Arsuz Belediyesi… Esnafımız ve Halk Sağlığı Önceliğimiz…

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatları doğrultusunda esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnaf Dostu Arsuz Belediyesi…  Esnafımız ve Halk Sağlığı Önceliğimiz…

Yerel   A+a-

Semt pazarı., lokantalar, balıkçılar, kasaplar, fırınlar ve halka açık tüm kafe gibi işletmelere denetimlerini sürdüren Sinan Altan, halk sağlığı ve fiyat farklılıkları üzerine ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
Ekonominin temelini oluşturan esnaflarla dertleşen, sorunlarını dinleyen Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, esnaf dostu bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, denetimlerin halk sağlığı ve aile ekonomisinin korunması açısından çok önemli olduğunu ifade etti.
Arsuz esnafının Başkan Culha’nın ilk günden bu yana ortaya koyduğu halk sağlığı ve aile bütçesinin azami korunması hassasiyetine uymasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, “Belediye Başkanımız Nazım Culha’nın ilk günden bu yana göstermiş olduğu hassasiyetler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf yaşarsa ekonomi ayakta olur. Esnafımızı yaşatarak bölgemize daha kaliteli hizmet vermelerini temin ediyor ve her zamanki gibi desteğimizi sürdürüyoruz. Halkımızın semt pazarlarında ve çarşıda huzur ve güven ortamında alış veriş yapmalarını sağlamak, ürünlerdeki etiket aldatmacalarına maruz kalmamalarını temin etmek adına tüm çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz.”dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet