Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk hizmet noktasında toplumun herkesimi ile fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.

  Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer’i, İskenderun’a yeni atanan İlçe Müftüsü Osman Şekerci'yi ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli'yi ziyaret etti.
Hayırlı Uğurlu Olsun
İskenderun Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer’i ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil,” Yeni kongresini yapan İskenderun Eğitim Birsen yönetimini tebrik ediyorum. Bizler her zaman eğitim camiasının yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizsiniz. Bu vesile ile öğretmenler gününüzü de kutluyorum” dedi.
Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum
İskenderun’a yeni atanan İlçe Müftüsü Osman Şekerci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Seyfi Dingil,”Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar müftülüğümüz ile birçok ortak faaliyet gerçekleştirdik. Bundan sonra da camilerimize ve ibadethanelere desteğimiz devam edecek. Kentimize hoş geldiniz şerefler getirdiniz ”diye konuştu.
Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli'yide ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, “muhtarlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Çınarlı’ya da önemli hizmetler yaptık yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet