Skip Navigation Links

İskenderun’da Şahutoğlu farkı…

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan aday adaylık çalışmalarını 3,5 yıldır aralıksız sürdüren Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu

  İskenderun’da Şahutoğlu farkı…

Gündem   A+a-

toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak partili partisiz her kesimin adayı…
 
Türkiye genelinde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler seçimleri trafiği tüm siyasi partileri hareketlendirdi. Yerel seçimlerin tarihi belirlenmeden çok önce İskenderun Belediye başkan aday adaylığı için çalışmalarına başlayan Opr. Dr. Yılmaz Şuhutoğlu ilçede tüm mahallelerde insanlarla bir araya gelerek, sevinçlerinde de, üzüntülerinde de yanlarında yer aldı. Kentin birçok kesiminde iş ihtiyacı olan insanların da istihdamına katkı sunan, mesleğe başladığı ilk günden itibaren doğru, güvenilir insancıl yaklaşımı, verdiği sağlık hizmetiyle de gönülleri fetheden Şahutoğlu gönüllerin belediye başkan adayı haline geldi.
 
Pek çok kesimden de karşılık bulan Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun, sıcak, samimi ve bir o kadar da disiplinli duruşuyla bugüne kadar görev yaptığı tüm kurumlarda başarı çıtasını hep yüksek tuttu, çevresinin büyük takdirini topladı.
 
Bugüne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalarda kent halkından tam not alan Dr. Şahutoğlu, 3,5 yıldır sürdürdüğü aday adaylık mücadelesinde 45 mahalleliye birebir ulaşarak İskenderun’u her alanda daha yukarılara taşıyacak, ekibi ve projeleriyle tüm hazırlıklarını 1Nisan 2019 tarihine göre yaptı.
 
‘İskenderun’un birleştirici gücü’ sloganıyla yola çıkan Opr. Dr. Yılmaz Şuhutoğlu, şehrin hizmetsizlik orucunu bozarak İskenderun’u marka ve huzur kenti haline getirmeyi planlıyor.
 
Partili partisiz çok sayıda vatandaş güvendiği inandığı İskenderun’u yönetmeye talip Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’u Cumhuriyet Halk Partisi’nin şimdiden adayı ve Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
FANİ TURABİ 21 Kasım 2018 Çarşamba
SAYIN ŞAHUTOĞLU DEĞERLİ BİR İNSAN. İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINIDA HAK EDİYOR VELAKİN CHP nin ADAYI OLURSA AKP BANKO BU SEÇİMİ KAZANIR. AKP , CHP de ŞAHUTOĞLU ADAY OLURSA ÇOK SEVİNECEK AÇIK VE GİZLİ DİN FAŞİZİMİ YAPACAK HALKIMIZI KUTUPLAŞTIRIP AÇIK ARA KAZANACAK.BUNLARI ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM . GEÇMİŞTE ŞERİF AŞKAR ALİ ŞEPŞÜL MUZAFFER SEKÜÇOĞLU GAZANFER DİK NEDEN KAYBETTİLER BU ŞAHSİYETLER ÇOK DEĞERLİ İNSANLARDI. SAYIN ŞAHUTOĞLU ARAŞTIRSIN.TARİH TEKERRÜR ETMESİN SAYGILARIMLA.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet