Skip Navigation Links

Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde 2. Etap Çalışmalarımız devam ediyor

Belen Belediyesine ait Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinin 2. Etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde 2. Etap Çalışmalarımız devam ediyor

Yerel   A+a-

Belen’e yeni bir soluk kazandıran Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi gerek Belenlilerin gerekse Hatay’ın ve ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşların uğrak noktası olma yolunda da kararlı görünüyor.
2. Etap çalışmalarında artık sona gelinen sosyal tesisin yakında Belenlilerin hizmetine sunulması planlanıyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Belenlilerin gözbebeği Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinin açıldığı günden itibaren uğrak bir nokta, çekici bir güzellik olduğuna dikkat çeken Başkan Vurucu konuşmasına şu sözlerle devam etti; Şu anda yapımı hala devam eden ve Sosyal Tesisin üst kısmında bulunan 2.etap çalışmalarımızda son aşamalara gelmiş bulunmaktayız. Marka şehir olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Belen için ilk gün ki gibi çalışmaya devam ediyor ve vatandaşlarımızın hem sosyal hem de hak ettikleri hizmetleri en kısa sürede en iyi şekilde sunmak için çabalıyoruz. 2.etap çalışmaları bittiğinde hemşerilerimiz için geniş bir sosyal alan ve doğayla iç içe bir buluşma noktası olacak Şehitler Abidesi Sosyal tesisimiz Belen için hizmet vermeye devam edecektir.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet