Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Merkez Avcılar Derneği açıldı

İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Cumartesi günü Çay Mahallesi Camii karşısındaki yerinde açıldı.

Gündem   A+a-

İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Cumartesi günü Çay Mahallesi Camii karşısındaki yerinde açıldı.
Derneğin açılışını İskenderun Belediye Başkan Vekili İbrahim Akçalı yaparken, açılışa CHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ali Çıtanak, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Muhsin Cerrahoğlu ve daha çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Vekili İbrahim Akçalı açılış öncesi yaptığı konuşmada, resmi bir avcılık belgesi olduğunu ve üye olarak da faaliyet gösterdiğini söyledi. Derneğin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Akçalı’ya üyelik konusundaki teklif gecikmedi. Akçalı teklife teşekkür ederek, üye olmaktan mutlu olacağını da sözlerine ekledi.
Dernek Başkanı Dede Alkan, gençlerin eğitimine önem vermek, çevreye ve doğaya zarar vermeden avcılık yapılmasını sağlamak, kaçak avcılığı önlemek, öldürmek değil yaşatmak ilkeleriyle yola çıktıklarını söyledi.


Dede Alkan, avcılığa meraklı herkesi dernek bünyesinde çalışmalara katılmaya davet etti. İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetiminde bulunan isimler şöyle; Dede Alkan, Numan Öztürk, Kazım Altun, Vural Ser, Faruk Buran, Mustafa Arslan ile Murat Büyükkurt.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş