Skip Navigation Links

Herkesin ve Her Kesimin Adayı Ergündüz'den MHP’ye Ziyaret

Herkesin ve Her kesimin adayı’ Sloganıyla yola çıkan Ergündüz MHP’yi Ziyaret Etti

Herkesin ve Her Kesimin Adayı Ergündüz'den MHP’ye Ziyaret

Politika   A+a-

AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan gazeteci – iş adamı Mehmet Ergündüz, çalışmalarını sıklaştırdı.
Ergündüz, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, bu kenti partili partisiz hep birlikte yöneteceklerini söyledi.
‘Herkesin ve Her kesimin adayı’ sloganıyla İskenderun Belediye Başkanlığına talip olan Gazeteci Mehmet Ergündüz’ü İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP yönetimi karşıladı.
 
HALKA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz, halka hizmet için yola çıktıklarını belirterek, “Ben uzun yıllardır İskenderun’da gazetecilik mesleğini icra etmekteyim. Bilgimiz birikimimiz ve tecrübemizle bu yola çıktık. Kenti tanıyoruz, kent insanını tanıyoruz. İskenderun’da farklı düşüncedeki insanlar yıllardır barış ve kardeşlik içerisinde yaşıyor. Bu kent hepimizin. Allah’ın izniyle aday olursak kazanırsak İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında hep birlikte çalışacağız” dedi.
 
BAŞARILAR DİLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise, “Bilindiği üzere ülkemiz 31 Mart 2019’da yerel seçimlere gidiyor. Öncelikle seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçmesini diliyoruz. Mehmet Ergündüz beyi uzun yıllar tanıyoruz. Kendisi gazetecilik mesleğini başarı ile icra ediyor. Hepimizin bir tek amacı var oda bu aziz millete hizmet etmektir. Mehmet Ergündüz’e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet