Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’un İstikbaline Akçalı Yatırımı Akçalı İstikbal Hizmete Girdi…

Hatay’ın önemli yatırımcılarından Akçalı ailesi İskenderun’da mobilya sektörünün en önemli markalarından İstikbal’in mağazasını hizmete açtı.

İskenderun’un İstikbaline Akçalı Yatırımı Akçalı İstikbal Hizmete Girdi… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İnşaat sektörünün önemli isimlerinden geçmiş dönem İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi İbrahim Akçalı ile yine uzun yıllardır İskenderun’da beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren kardeşi Ali Akçalı’nın birlikte gerçekleştirdikleri İstikbal mağazası yatırımı, İskenderun Antakya yolu üzerinde hizmete girdi.
Akçalı ailesinin dostları, siyaset ve işdünyasından onlarca kişinin ziyaret ettiği Akçalı İstikbal Mağazası, İstikbal markasının birbirinden kaliteli ve güzel modellerini müşterilerine sunuyor.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan ve daha çok sayıda siyaset ve işdünyasından önemli misafirini ağırlayan Akçalı İstikbal, 2019 yılına girerken evini yenilemek isteyenler için kampanyalarıyla hizmete girdi.
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun’un İstikbaline Akçalı Yatırımı Akçalı İstikbal Hizmete Girdi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar