Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Altınözü’nde Yetersiz Gelen Atık Su Hatları Yenileniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HATSU), yetersiz gelen ve işlevini yitirmiş kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Altınözü’nde Yetersiz Gelen Atık Su Hatları Yenileniyor

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yetersiz gelen ve işlevini yitirmiş kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor..
 
Atık suların kötü koku ve çevre kirliliği oluşmadan sağlıklı şekilde meskenlerden tahliye etmek için eski hatların yenilendiğine vurgu yapan Genel Müdürlük, bu kapsamda Altınözü ilçesine bağlı Yarseli Mahallesi’ne beton borularla döşenen 230 metre kanal hattı ile hattın yenilendiğini aktardı.
 
Teknik personel denetiminde yürütülen çalışmada kanal sularının çevreye akması ve kötü kokuların da engellendiğini aktaran İdare, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek şekilde tahliye edilmesi adına kanal hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.
 
Söz konusu çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 4 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilen altyapı problemlerine hızlı müdahalelerin gerçekleştirildiğini bildirdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş