Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mikado Restorant'ta aile yemeği

İskenderun Belediye Spor maçı öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Gürsoy Turan nezaretinde sürdürüyor.

Mikado Restorant'ta aile yemeği

Spor   A+a-

Mikado Restorant'ta aile yemeğinde konuşan Kırıkhan Spor As Başkanı Gürcan Polat.."Gürsoy Turan Hocamız İle Birlikte Tekrar Profesyonel Lige Çıkacağız"Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, Cumartesi günü oynayacakları İskenderun Belediye Spor maçı öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Gürsoy Turan nezaretinde sürdürüyor.
Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor'un Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Gürsoy Turan ve futbolcularında bulunduğu nezih bir ortamda Mikado Restorant'ta aile yemeği veren As Başkan Av. Gülcan Polat, "Aile yemeğimize katılan Kulüp Başkanımız Hüseyin Çağlar'a, yönetim kurulumuza, Teknik Direktörümüz Gürsoy Turan'a, Tüm futbolcularımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Maçlar kazanılır veya kaybedilir, bu futbolun tabiatında vardır.
 
Kaybettiğimiz maşları tesadüfen kaybederken, kazandığımız müsabakaları da bileğimizin hakkıyla kazandık. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte vereceğimiz destek ve sizlerin alın terleriyle Kırıkhan Spor daha da iyi yerlere gelecektir. Hocamız Gürsoy Turan ile birlikte tekrar Profesyonel lige çıkmaya arzu ediyoruz. Bu hafta bana vereceğiniz en güzel hediye alacağınız galibiyettir. Verdiği destekten dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.
 
Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, "Verdiği Destekten Dolayı Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz'a Teşekkür Ediyoruz"
Aile yemeğinde kısa konuşma yapan Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, "Kırıkhan Spor'u aydınlık günler beklemektedir. Benim göreve gelmemle birlikte Kırıkhan Spor'a her daim destekte bulunan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz'a camiamız adına teşekkür ediyoruz. Bu hafta alacağımız galibiyetin ardından Kırıkhan Spor zirveye bir adım daha yaklaşacaktır" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar