Skip Navigation Links

Taht Baba'dan Oğula Kalacak Mı?

Bayır Bucak Türkleri Yardımlaşma, Dayanışma, Koruma Ve Tanıtma Derneği Gençlik Kolları Başkanı M. Fettah Çiftçi 14 Mart 2010 tarihin de yapılacak olan

Yaşam   A+a-

Bayır Bucak Türkleri Yardımlaşma, Dayanışma, Koruma Ve Tanıtma Derneği Gençlik Kolları Başkanı M. Fettah Çiftçi 14 Mart 2010 tarihin de yapılacak olan 15. olağan kongre hakkın da açıklamalarda bulundu.
Dernek Kurucusu ve başkanı olan Mehmet Çiftçi’nin Oğlu M. Fettah Çiftçi bayır bucak halkının da kendi görüşünün de en güzel biçim de görevini yapan babası Mehmet Çiftçi’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Fettah Çiftçi gençlik kolları olarak da kendisinin bir çok başarılı işlere imza attığını 15. olağan kongre için aday olduğunu açıkladı.
Bayır Bucak halkının her hizmete layık olduğunu belirten Çiftçi bundan sonrada eğer bu güzel yük benim üstümde kalır ise ki Allah dan bütün temennim bu dur, milletim önderliğinde tüm Hatay’a ve İskenderun’a daha güzel hizmetler vermeye hazır olduğunu belirtti.
Çiftçi son olarak ise14 Mart 2010 tarihin de yapılacak olan 15. olağan kongre’ye tün halkımız davetlidir diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet