Skip Navigation Links

İSTE’den Baştuğ Metalurji’ye Ziyaret

Baştuğ Metalurji eğitime olan inancını ve desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

İSTE’den Baştuğ Metalurji’ye Ziyaret

Eğitim   A+a-

Mesleki, kişisel gelişim, sertifika, diploma, ilkyardımcı vb. eğitimler yılın her döneminde tüm personelleri kapsayacak şekilde devam ettirilirken diğer yandan çevredeki eğitim kurumlarına da kapılarını açıyor.
Baştuğ Metalurji 08.11.2018 tarihinde, İskenderun’da 2015 yılında kurulan ve kısa adı İSTE olan (İskenderun Teknik Üniversitesi) Makine Mühendisliği bölüm başkanı sayın Prof. Dr. Ahmet YAPICI hoca ve bir grup öğrencisini ağırladı.
Fabrikadaki tüm bölümler İSG uzmanlarımız ve İnsan Kaynakları Eğitim Birimi eşliğinde eğitim amaçlı gezdirildi. Öğrencilerin öğrenimleri sonrasında çalışma hayatında karşılaşabilecekleri mesleki bilgiler ve fabrika çalışma sistemleri hakkında bilgiler verildi. Gördükleri bölümler hakkında merak ettiklerini sordular ve keyifli vakit geçirdiler. Bu tarz eğitimleri gelişimleri için çok faydalı bulduklarını belirttiler. Hem eğlendiler hem de meslekleri hakkında bilgi edindiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, Baştuğ Metalurji ailesi olarak kendilerine öğrencilik ve mesleki hayatlarında başarılar diliyoruz.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet