Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Ata’dan İGC’ye Veda Ziyareti

Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Hatay Valisi Erdal Ata,

Vali Ata’dan İGC’ye Veda Ziyareti

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.
İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Ata, 2 yıllık görev süresince yaptığı çalışmaları anlattı. Vali Ata, İskenderun 2. OSB, Hassa, Reyhanlı, Erzin Organize Sanayi Bölgeleri, 2 bin 200 derslikli okullar, çeşitli ilçelerdeki hastaneler. Belen otobanı ve diğer projelerin kendi döneminde başlatıldığını, belirli mesafe kat edildiğini belirterek, “Bitirmek kısmet olmadı” dedi.
Erzin OSB’nin tamamlanması halinde 15 bin kişinin iş sahibi olacağını da belirten Vali Ata, Dörtyol-Hassa Tüneliyle ilgili çalışmalar başlatıldığını ifade etti.
Hatay’da çok kısa süreyle görev yaptığını belirten Vali Ata, “Takdir Hükümetin” dedi. Vali Ata, başlatılan tüm projelerin tamamlanmasıyla Hatay’ın daha da gelişmiş olacağını ifade etti.
Vali Erdal Ata, kamu görevleri sırasında hiçbir zaman insanlar arasında ayırım yapmadığını, ne siyasi görüşlerine, ne etnik kökenlerine ne de başka özelliklerine bakmadığını da sözlerine ekledi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da ziyareti için Vali Erdal Ata’ya teşekkür ederek, ‘Her kesime eşit mesafedeki yaklaşımınız, Bölgemize yapmış olduğunuz değerli hizmetleriniz ve Devlet’i en iyi şekilde temsil etmeniz dolayısıyla Hatay Halkı sizi asla unutmayacaktır. Sınır ötesi operasyonlarda gösterdiğiniz yönetim ve hassasiyet takdire şayandır. Başlattığınız projelerin hizmete açılması haberlerinde mutlaka adınızı zikrederek ahde vefa örneği sergileyeceğiz. Keşke görev süreniz çok daha uzun olsaydı ve bu projeleri tamamlayabilseydiniz. Yolunuz daima açık olsun” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar