Skip Navigation Links

Azganlık İlkokulunun Çevre Düzenlemesi Yapıldı

İskenderun Belediyesi, okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Azganlık İlkokulunun bahçesini kilit taşı ile döşedi.

Azganlık İlkokulunun Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Eğitim   A+a-

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, ”Çocuklarımız havanın yağışlı olduğu günlerinde yağmur ve çamurdan dolayı sınıflarına geçemiyorlardı. Okullarımızı modern bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren okul idarecileri ve velileri ise “Okulumuzun bahçesinde tozdan ve çamurdan dolayı çocuklarımız oyunlarını oynayamıyorlardı. Belediyemizin okulumuzun bahçesine yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklar oyunlarını rahat oynayabilecekler, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet