Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Halkı Adayını ve Kaderini Kendi Belirlesin !

Hatay siyasetinin önemli aktörlerinden Samandağ’lı işadamı Ayhan Kara, ilçesinde oluşturduğu ‘Sözümüz Var Meclisi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Samandağ Halkı Adayını ve Kaderini Kendi Belirlesin !

Politika   A+a-

Sözümüz var meclisinde Samandağ halkının kaderini kendisinin belirlemesi, yapılacak projelerin ortak akılla ortaya konması gibi bir çok fikri benimsiyor.
Tüm siyasi görüşlerden, toplumun her kesiminden vatandaşlardan oluşan Sözümüz Var Meclisi, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığı için adayını halkın belirlemesi yönünde çağrılarını sürdürüyor.
Hatay siyasetinin önemli aktörlerinden Samandağ’lı İşadamı Ayhan Kara’nın sosyal medya hesabından yaptığı çağrı, toplumun her kesiminde karşılık buluyor.
Ayhan Kara’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru şöyle;
 
ÇAĞRI !!!
Samandağ ilçemizin kıymetli halkına, tüm sivil örgütlerine ve siyasi partilerine bir çağrımız var: Gelin geleceğimizi birlikte şekillendirelim.
31 Mart 2019 Yerel Seçimi için el birliği yaparak ilçemizi yönetecek, çocuklarımızın ve memleketimizin geleceğini belirleyecek, Samandağ’ı tüm unsurlarıyla hak ettiği çizgiye taşıyacak, her kuruşun ve her kararın hesabını verebilecek, memleketimizi şeffaf bir şekilde AKIL ve VİCDAN ile yönetecek, şahıslara değil halktan yana ve gerçekçi bir sisteme yaslanarak, toplumsal çıkarları gözeterek icraat yapacak, ilçenin her alandaki potansiyelini faydaya dönüştürebilecek, ehliyet ve liyakat sahibi ekibi BİRLİKTE seçelim. Parti genel merkezlerinin dayatmalarını elimizin tersiyle itelim.
Bu demokrasi şöleni bizlere ne kazandıracak?
1- Belediye başkan ve meclis üye adaylarını parti mensubiyeti aranmaksızın Samandağ halkı şeffaf bir ÖNSEÇİMLE seçecek.
2- Samandağ’ı Cennet’e dönüştürecek projeler ORTAK belirlenecek.
3- belki de Samandağ ve Türkiye tarihinde eşine rastlanmamış bir MUTABAKAT sağlanacak.
4- Samandağ’ın makus kaderi değişecek ve bu başarı diğer ilçeler ve iller için bir model teşkil edecek. Gelecekteki tüm seçimlerde halk SÖZ sahibi olacak.
5- Uzlaşı ile seçilmiş belediye başkan ve meclis üyeleri seçenler tarafından sürekli DENETİM altında tutulacak.
6- Memleketi ilgilendiren tüm meseleler ve projeler halkın onayına sunulacak.
Sözümüz Var Meclisi...
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş