Skip Navigation Links

Erme Akademi’nin Hedefi Türkiye!

Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Erme Akademi Hatay’dan, önce bölge ve ardından Türkiye geneline ulaşacak bir yolculuğa hazırlanıyor.

Erme Akademi’nin Hedefi Türkiye!

Yerel   A+a-

2017 yılında Eren Özçelik tarafından kurulan Erme Akademi bölgenin en kapsamlı danışmanlık ofisleri arasına girmeyi başardı. Danışmanlık sektörünün günden güne geliştiğine dikkat çeken, Erme Akademi Genel Müdürü Eren Özçelik “Şirketlerin üçüncü bir göze her zaman ihtiyaçları oluyor. Bizler şirketlerin üçüncü gözü oluyoruz” dedi.
 
“Ciddi Bir Eksiği Gördük”
Alanda ciddi bir eksiği görerek yolculuğa çıkan Erme Akademi firması öncelikle özel öğretim kurumları danışmanlığı, yatırım teşvik belgesi hazırlama, marka danışmanlığı, sosyal medya ve tanıtım medya danışmanlığı, organizasyon koordinatörlüğü ve yatırım projeleri danışmanlığı alanlarında hizmet vermektedir. Önceliklerinin talep edilen hizmetlere cevap vermek olduğunu belirten Özçelik, “ Tüm Özel Öğretim Kurumları alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcılara; kurumun açılış işlemlerinden başlayarak tüm iş ve işlemlerinde danışmanlık yaparak zaman ve para kayıplarının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Mevcut kurumlarda ise İç Denetim danışmanlığı verilmektedir. İç Denetim sayesinde kurum üst yönetiminin işi kolaylaştırılmakta, planlama ve organizasyon aşamasında destek verilmektedir. Özel Öğretim Kurumu açmak isteyen tüm yatırımcılara; Gayrimenkul Danışmanlığı, Finans Çözümleri, Mimari ve Mühendislik Proje Danışmanlığı, Yatırım Teşvik Belgesi Alma ve Takibi, Marka Tescil Belgesi, Kurumsal Kimlik Çalışmaları, Personel Eğitimi, Okul araç-gereç ve teknolojik çözümler hakkında danışmanlık verilmektedir” dedi.
 
“Doğru Yol Haritası Sunuyoruz”
“Çıkacağınız yolda en ihtiyaç duyacağınız şey haritadır.” diyen Genel Müdür Eren Özçelik, “Öyle bir harita düşünün ki sizi doğru yönlendiren ve kısa sürede hedefinize ulaştıran. Kurumlarımız sadece nereye gideceklerine karar veriyor, biz haritalarını hazırlıyoruz. Yolda karşılarına çıkacak tüm sorunları, tüm karmaşıklıkları ortadan kaldırmak adına alternatif yollar üretiyoruz. İyi bir organizasyon hiç şüphesiz büyük bir ticari kazançtır. Kurumsal organizasyonlarda en büyük kaygı; ilk andan itibaren sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerçeğidir. Organizasyonun planlaması, bütçelenmesi, ihtiyaca göre alanın, hedef kitlenin, program akışının, kurumsal kimliğe bağlı olarak ortam hazırlatılmasının ve sunumun yapılması profesyonellik isteyen bir süreçtir. Erme Akademi olarak bizler kurumlarımız adına bunu planlıyor, çözüm ortaklarımız ile profesyonel destek veriyor ve sorunsuz bir şekilde süreci tamamlıyoruz” diye konuştu.
“Hedefimiz Türkiye Genelinde Hizmet Etmek”
Hatay başta olmak üzere komşu illerde de kurumsal danışmanlık hizmeti veren Erme Akademinin hedefinin Türkiye geneli çalışmak olduğunu vurgulayan Özçelik, “Kurulduğumuz günden bu yana çok kısa bir süre geçmesine rağmen, Başta Hatay olmak üzere, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Mersin, Kilis, Tekirdağ, Ankara ve İzmir illerinde proje danışmanlıkları gerçekleştirip başarıyla tamamladık. Biz firmalarımız ile sadece tek seferlik değil, süreklilik arz eden bir çalışma sistemi ile çalışıyoruz. Halen Ankara merkezli bir ofis çalışması içerisinde Türkiye’ye ulaşma hedefindeyiz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet