Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Erzin Belediye Spor 2 Batman Petrol 3
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrol Spor'a 3-2 mağlup oldu.
Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında oynanan ve Ufuk Tonbul, Muharrem İbrahim ve Kerem Kalkan'ın yönettiği karşılaşmada Batman Petrol Spor'un gollerini 57. dakikada Mehmet Bağlı, 66 ve 84. dakikalarda Emre Meteoğlu atarken, ev sahibi Erzin Belediye Spor'un gollerini ise 1 tanesi penaltıdan olmak üzere 21 ve 82. dakikalarda Nureddin Ersoy attı.
 
Haftayı yenilgiye kapatan Erzin Bbelediye Spor 9 puanda kalırken, Batman Petrol Spor'da puanını 12 ye çıkarttı.
 
Muğla Spor 2 Payas Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, puan veya puanlar almak için gittiği deplasmanda Muğla Spor'a 2-0 mağlup olmasının ardından kentine eli boş dönüyor. Muğla Atatürk stadında oynanan ve Eren Gökmen, Özcan Genel ile Abdurrahman Atabay'ın yönettiği karşılaşmada Muğla Spor'un gollerini 7 ve 47. dakikalarda Zeki Sinanoğlu attı.
 
Alınan bu sonucun ardından ev sahibi Muğla Spor puanını 17 ye çıkartırken, Payas Spor ise 13 puanda kaldı.
 
Mut İdmanyurdu Belediye 1 İskenderun Belediye 0
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, Mut şehir stadında yapılan karşılaşmada Mut İdmanyurdu Belediye Spor'a 1-0 mağlup oldu. Ümit Çakır, Mehmet Ali Çetin ile Hasan Rıza Akol'un yönettiği karşılaşmada ev sahibi Mut İdmanyurdu Belediye Spor'u galibiyete taşıyan golü 61. dakikada Emre Can attı. Alınan bu sonucun ardından Mut İdmanyurdu Belediye Spor puanını 9'a çıkartırken, İskenderun Belediye Spor'da 11 puanda kaldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar