Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Genel Kurulu Toplanacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Genel Kurulu Kasım ayı olağan toplantısı

HATSU Genel Kurulu Toplanacak

Gündem   A+a-

08 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14.00’te Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında toplanacak ve karara bağlamak üzere görüşülecek genel kurul gündeminde; “Genel Kurulun bir önceki yapmış olduğu birleşime ait karar özetlerinin okunması, 2 Asil, 2 Yedek Denetçi seçiminin yapılması ve denetçilere ödenecek ücretin belirlenmesi.
 
Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün “2019 Yılına ait Performans Programının” görüşülmesi, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün “2019 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin” görüşülmesi, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne tahsis edilen bazı Memur kadrolarına ait kadro değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
 
Mayıs ayı toplantısında Plan-Bütçe ve Altyapı Komisyonlarına havale edilen, Hatay İli sınırları içerisinde HATSU tarafından yapılan İçme suyu, Kanalizasyon şebekesi döşenmesi ile onarım ve bağlantı için yapılan tüm çalışmaların akabinde üst yapı kaplamasının Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin bünyesinde veya ihale kapsamında yaptırılması hususundaki önerge ile ilgili komisyon raporlarının okunarak görüşülmesi, Bir sonraki toplantı gün ve saatinin belirlenmesi” maddeleri yer alacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar