Skip Navigation Links

Sosyal Belediyeciliği Esas Alacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Hamza Kuzu: Sosyal Belediyeciliği Esas Alacağız!dedi.

Sosyal Belediyeciliği Esas Alacağız!Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Hamza Kuzu, belediye başkanlığı döneminde sosyal belediyeciliği ve sorunların çözümü için konularına göre komisyonlar kurulmasını çok önemsediğini söyledi.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret eden Hamza Kuzu, geçmişten bugüne siyaset hayatını, kurucu özelliğini, hayata ve Arsuz’a bakışını özetledi.
Arsuz’da sosyal belediyeciliği çok önemsediğini belirten Hamza Kuzu, “Arsuz’da bir kişi bile yatağına aç girerse bunun vebali benim boynumadır” diyerek iddialı konuştu.
Arsuz’un mevcut sorunlarının çözümü için konularına göre komisyonlar kurulmasına öncülük edeceğini belirten CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Hamza Kuzu, kent konseyinin yerine düşündüğü komisyonların sorunların çözümüne daha hızlı katkı sunacağını ifade etti.
Arsuz’da tarımı ve turizmi ayrı ayrı önemsediğini belirten Hamza Kuzu, belediyenin turistik tesis yatırımı dahil gelir getirici bir çok yatırımı yapabilmesi gerektiğine de vurgu yaptı.
Arsuz’da sosyal belediyecilik ağırlıklı bir yönetim anlayışını hakim kılacağını belirten Kuzu, imar bütünlüğü, sahil düzenlemeleri, kent hayatının düzenlenmesi konularında halkın görüşlerinin dikkate alınacağını da sözlerine ekledi.
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Hamza Kuzu’nun Arsuz’la ilgili görüşlerini videodan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
Sosyal Belediyeciliği Esas Alacağız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet