Skip Navigation Links

Su şebekeleri patlıyor..

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kanatlı Caddesinde patlayan su borusu onarım çalışmalarını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek yerinde i

Yaşam   A+a-

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kanatlı Caddesinde patlayan su borusu onarım çalışmalarını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek yerinde inceledi.
Konuyla ilgili yerinde bilgiler alan Başkan Civelek, şehrin su şebekesinin eskiliğinin bu patlakla bir kez daha kanıtlandığını söyledi.
1960’lı yıllarda yapılan su şebekesinin milyarlarca lira elektrik ve su kaybına neden olduğunu vurgulayan Başkan Civelek, bu sorunun 2010 yılı sonuna kadar giderileceğini ifade etti.
Dikkatli bir vatandaşın, rastlantı eseri kanalizasyon içinden temiz su aktığını görerek belediyeye bildirmesi ile anlaşılan sorunun giderilmeye çalışıldığını kaydeden Başkan Civelek; “Bir vatandaş kanalizasyondan temiz su aktığını görüp belediyeye bildirmiş. Temiz su yeraltına gidiyor, ziyan oluyor. Şehrin tüm şebekelerinde bu sorun var. 1960’lı yıllardan kalma su şebekesi artık çürümüş durumda. Şube bağlantılarının %50’si çürümüş durumda ve sızıntılara neden oluyor. Şehir suyunun %65’i ne yazık ki bu nedenle ziyan oluyor. Bunun 15 yıl önce değiştirilmesi gerekiyordu ama yapılmamış. İnşallah 2010 yılı sonuna kadar tüm su şebekelerimizi yenileyeceğiz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet