Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Koleji’nde Vali Ata’ya Duygulu Veda

Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Hatay Valisi Erdal Ata, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü'ne veda ziyareti gerçekleştirdi.

Yükseliş Koleji’nde Vali Ata’ya Duygulu Veda

Eğitim   A+a-

Veda ziyaretinde Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.
Vali Ata " İki yıl boyunca Hatay'da valilik görevinde bulundum, en çok eğitime önem verdik, sevgili öğrenciler bugünden hedefinizi belirleyin ve hedefinize doğru çalışın, yarınımızın geleceği sizlersiniz. Gördüğüm kadarıyla donanımlı bir okulunuz var, eğitim ve öğretimin de güzel olduğunu düşünüyorum, eğitim kampüsünüzün hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
Vali Erdal Ata’nın ardından konuşma yapan Nuri Üysen, "Hatay'a yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz, sizinle tanışmaktan müteşekkir olduk, yeni hayatınızda da başarılar dileriz." Dedi. Konuşmaların ardından, ilkokul ve anaokulu öğrencileri Vali Erdal Ata’ya çiçek takdiminde bulunurken Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri ÜYSEN plaket takdiminde bulundu.
Veda ziyaretinde öğrenci, öğretmen ve idareciler, Vali Erdal Ata’yı alkışlarla uğurladı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar