Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karaağaç halkı, MHP'nin kan bağışı çağrısına destek verdi

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetiminin büyük desteği ile partinin Karaağaç mahalle temsilciliği büyük ve başarılı bir etkinliğe imza attı.

Karaağaç halkı, MHP'nin kan bağışı çağrısına destek verdi

Gündem   A+a-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kızılay işbirliği ile Karaağaç Semt Pazarında düzenlenen kan bağışı etkinliğine yüzlerce duyarlı vatandaş katıldı.
MHP Karaağaç mahalle temsilcisi Hasan Büyük, amaçlarının herkes için her an gerekebilecek yaşamsal bir ihtiyacı gidermeye katkı sağlamak olduğunu dile getirerek emeği geçen parti yöneticileri ve duyarlı Karaağaç halkına teşekkür etti.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise “Cumhuriyetin 95. Yıl dönümü dolayısı ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı özlem ve şükranla anıyoruz. MHP Karaağaç mahalle temsilciliği olarak Türk Kızılay işbirliği ile vatandaşlık bilinci oluşturmak amacıyla cumhuriyet çocukları kan ver hayat kurtar kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bugün kana ihtiyacımız olmayabilir ihtiyaç hasıl olduğunda bir çaresizlik yaşanmaması için mutlaka kan vermeliyiz. Verilen kanın hayat kurtardığını öğrenmek insanda doyumsuz bir haz meydana getirir bir damla kanın hayat kurtardığını asala unutmamalıyız. Kan vermek hayat kurtarır. Atatürk'ün gençliğe hitabetinde “Ey Türk İstikbalinin evlâdı muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asıl kanda mevcuttur” söylemini rehber alıp kan bağışında bulunmalıyız. 27 Ekim Cumartesi Günü Karaağaç Semt pazarında yapılan kan bağışı kampanyasına duyarlı vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz.” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar