Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mazeret Üreten Değil Sorun Çözen Muhtar Olacağım!

İskenderun Çay Mahallesi Muhtar adayı, Müslüm Ölmez, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Mazeret Üreten Değil Sorun Çözen Muhtar Olacağım!

Politika   A+a-

 2009 yılında ara verdiği muhtarlık hizmetine, kısmet olursa bu kez 2019 Nisan ayında başlamak isteyen muhtar adayı Müslüm Ölmez, önümüzdeki seçimlerle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı;
 
“Muhtarlık hizmeti gönül işidir. Gönlünüzde halka hizmet, mahalleye hizmet varsa bu işi severek ve benimseyerek yaparsınız. Ben daha önce Çay Mahallesi’ne muhtar olarak hizmet vermiş ve Çay Mahallesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışmıştım. Muhtarlık yapmış deneyimli bir muhtar adayı olarak mahallemin tüm sorunlarını her platformda dillendirmeye, bunu dilekçe ve muhtelif bilgilendirme yazıları ile ilgili makamlara aktarma ve bunlara çözüm yolu bulma sözü veriyorum. Kendini her gün güncelleyen, yerel ve genel gündemden haberdar, yerel basın ile iş birliği içinde sürdürmek istediğim bir hizmet planım var. İskenderun Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun Kaymakamlığı, Hatay Valiliği, İçişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı makamları gibi makamlarla her daim iletişim içinde olmayı hedefliyorum.
 
Çay Mahallesi içinde bir Taziye Evi’nin hizmete girmesi için belediye ile diresek temasında olacağım. Yine muhtarlık hizmet binasının, Güvercinli Park olarak bilinen Bit Pazarı eski alanındaki Yaşam Park içinde olmasını sağlayıp, sakinlerimize kolay ve ulaşılabilir bir muhtarlık hizmet mekânı sunmuş olacağım. Belediye ile iş birliği içine girip mahallemizde Prefabrik Bebek Emzirme Odaları inşa ettirip, anneleri karşılaştıkları zor durumdan kurtaracağım. Mahallemiz sınırları içinde bulunan Devlet Demir Yolları’nın (DDY) daha görkemli bir giriş projesi ile Çay Mahallesi’ne estetik ve daha fazla işlevsel katkı sağlaması yönünde ciddi desteklerim, telkinlerim, önerilerim ve çalışmalarım oldu. Çay Mahallesi’nin sorunlarını güncel ve acil sorunlar, orta vadede çözülecek sorunlar, uzun vadede çözümü bulunacak sorunlar olarak kategorilere ayırıp, buna göre hareket etmeyi düşünüyorum. Her yaştaki mahalle sakinlerinin öneri ve hizmet talebi konusundaki fikirlerine açık olacağım. Giderek büyüyen İskenderun’la birlikte, mahallemiz Çay Mahallesi’nde büyümekte, bir dizi sorun yumağı önümüze gelmektedir. Deneyimli insanlar bu sorunları çözme anlamında diğer insanlara göre her zaman birkaç adım önde olurlar. Ben Müslüm Ölmez olarak kendime güveniyor, muhtar azalarımla birlikte her sorunun üstesinden gelip, Çay Mahallesinin güçlü sesi, kuvvetli soluğu, gören ve takip eden gözü, mazeret üreten değil sorun çözen muhtar olma sözü veriyorum. Çay Mahallesi sakinleri 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bana destek ve oy verirlerse, asla pişman olmayacaklar ve mahallelerin muhtarlık anlamında en iyi bir biçimde temsil edileceğini bizzat göreceklerdir” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar