Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milli Gururu Büyütmek İçin Daha Çok Destek Bekliyor

Bu Proje Sadece Havuz Değil !

Milli Gururu Büyütmek İçin Daha Çok Destek BekliyorWeb
TV

Spor   A+a-

 Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarını yüzme ve su topu takımlarıyla İskenderun’a kazandıran Yüzme İhtisas Spor Kulübü, Arsuz’un Karaağaç Mahallesi’nde devam eden kapalı yüzme havuzuyla daha iyi yerlere taşımayı hedefliyor.
Türkiye’de birinci ligde mücadele eden tek ilçe takımı olarak şampiyonluklar elde eden tek kulüp olan İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübü, yüzde 50’ye yakını bitmiş yüzme havuzu projesine destek arıyor.
Proje bittiğinde bölge halkı en iyi şartlarda yüzme eğitimi imkanı bulacak, milli takıma daha fazla sporcu kazandırılarak İskenderun markası Türkiye ve Dünya’da daha fazla yer alacak.
Projeye sahip çıkan işadamlarına, sanayi kuruluşlarına, destek veren herkese teşekkür eden İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, bugüne kadar onlarca Türkiye ve Avrupa şampiyonluğunu İskenderun’a kazandıran kulübe daha fazla destek beklediğini ifade etti.
Projenin tamamı için 400 bin lira kadar bir finansmana ihtiyaç duyduklarını belirten Kaptanoğlu, tamamına sponsor olmak isteyen şirketin adını kulüple entegre etmek teklifini de duyurdu.
Türkiye’nin köklü ve en güçlü kulüplerinden Galatasaray başta olmak üzere Adalar, ESTİ gibi kulüplerle mücadele ederken önemli başarılara imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirten Murat Kaptanoğlu, imkanlar kıyaslandığında elde edilen başarıların birer mucize olduğuna vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Milli Gururu Büyütmek İçin Daha Çok Destek Bekliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar