Skip Navigation Links

Açıkalın Ailesinden Sosyal ve Yardımlaşma Örneği!

Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, kurban bayramında İskenderun genelinde en çok bağış yapan Merkez Kundura sahiplerinden Onu

Yaşam   A+a-

Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, kurban bayramında İskenderun genelinde en çok bağış yapan Merkez Kundura sahiplerinden Onur Açıkalın’a teşekkür belgesi verdi.

Açıkalın ailesinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya örnek olduklarını ifade eden Günay, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma örnekleri gün geçtikçe artıyor. Bu yıl her zamankinden daha fazla bağış topladık. 6 hisse bağışlayarak en fazla bağışı yapan Onur Açıkalın ve Açıkalın ailesine teşekkür etmek üzere kendilerini ziyarete geldik. İhtiyaç sahibi vatandaşlar adına da kendilerine teşekkür ediyorum. genel Başkanımızın da imzalamış olduğu teşekkür belgesini ve kendi bağışladıkları kurban etlerinden hazırlanan kavurmayı kendilerine takdim ediyoruz afiyetle yesinler. Onur beyin bağışladığı kurban etleri İskenderun’da dağıtılacak. Onur bey isterse bize kendi belirlediği adresleri verebilir isterse tamamen bizim inisiyatifimize bırakabilir. Biz zaten muhtarlarımızın okulların belirlediği ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.
Yaptıkları yardımın doğru yere ulaşacaklarından kuşkularının olmadığını vurgulayan Onur Açıkalın, “Türkiye’nin güvenilir kurumlarından biri olan Kızılay’a yaptığımız bu yardımdan ötürü mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından eminiz. Sadece Kurban bayramında değil, her zaman bu kuruluşlara destek olmak gerektiği inancındayız, olmaya da çalışıyoruz. uradan tüm hayırseverlere sesleniyorum, Kızılay’a ve bu tür kuruluşlara her zaman destek olalım” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet