Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

29 Ekim kutlama törenlerinde, izinli Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde dernek üyeleri,

29 Ekim kutlama törenlerinde, izinli Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak

Gündem   A+a-

sivil toplum örgütü temsilcileri ve halkla birlikte sivil halk yürüyüşü yapılacak. Cumhuriyet Bayramı resmigeçit töreni sonunda, öğrenci ve askerlerin yürüyüşünün ardından yapılacak olan sivil halk yürüyüşünün resmi makamlardan izinli olduğu öğrenildi.
Sivil halk yürüyüşü için bilgi veren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner “Bu yasal yürüyüşe halkımızı, sivil toplum örgütü temsilcilerimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, her yaştan herkesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Öğretmen (eski) Evi önüne 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.00’da, Türk Bayrakları, Atatürk fotoğrafları, Atatürk poster ve figürleriyle beraber bekliyoruz.
İçinde Cumhuriyet sevgisi yaşatan elbette Ulu Önder Atatürk’ü yüreğinde taşıyan her bir Cumhuriyet gönüllüsünü yaşı ne olursa olsun Cumhuriyet yürüyüşüne bekliyoruz. 7’den 70’e herkesin Cumhuriyet coşkusu yaşamasını arzu ediyoruz. Bu milli yürüyüşe gerek dernek üyelerimizin, gerek sivil toplum örgütü temsilcilerinin gerekse halkımızın önemli katkı vereceğine inanıyoruz. Cumhuriyet coşkusunu içinde hisseden her bir Cumhuriyet sevdalısıyla güzel bir sivil halk yürüyüşü yapacağımıza inanıyor ve herkesi 29 Ekim 2018 sabahı, Atatürk Bulvarı üzerindeki Öğretmen (eski) Evi önüne bekliyor ve Yaşasın Cumhuriyet diyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş