Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP’li Muhsine Korkmaz “Emeklilerimiz başımızın tacıdır…”

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP’li Muhsine Korkmaz “Emeklilerimiz başımızın tacıdır…”

Politika   A+a-

Şube Başkanı Hüseyin Göde ve şube yönetimince karşılanan CHP’li Muhsine Korkmaz burada emeklilerle bir toplantı yaparak onların sorunlarını bir de kendi ağızlarından dinledi.
TÜED İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde “Emeklilerin zaten yetersiz olan aylık gelirleri, son ekonomik çalkantı ile biraz daha erimiştir. Emekli maaşları ciddi manada arttırılmalıdır. Yerel yönetimlerden beklentimiz emekliye önce TOKİ eliyle ucuz ev inşa etmesine öncülük ve aracılık etmesidir. Emekliye, ucuz çay ve meşrubat içebileceği sosyal tesisler, plaj gibi deniz kenarı işletmeleri beklemekteyiz. Ayrıca yerel yönetimlerin bizim gibi dar bütçeli derneklere kırtasiye yardımı yapmalarını bekleriz” şeklinde konuştu.
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz ise “Türkiye, İskenderun ve Hatay genelinde emeklilerimizin zor hallerini bilenlerdenim. Yerel yönetim hizmeti anlamında onların tüm talep ve beklentilerine cevap verecek şekilde hizmet üretmek kararındayız. Emekli başımızın tacıdır. Mutlu belediyeciliğimizde, emeklimiz de mutlu olacaktır. Onların mutlu olması demek, toplumun mutlu olması demektir. Emekli her tür sosyal tesisi, kafa dinleyeceği mekanları hak edendir. Yerel iktidara gelmemiz halinde onlara çok özel ve güzel hizmetlerimiz olacaktır” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar