Skip Navigation Links

Belenimize Yeşil Alan Kazandırmaya Devam Ediyoruz

Belen Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri hummalı bir şekilde çalışarak Belen’e yeşil alan kazandırmaya devam ediyor.

Belenimize Yeşil Alan Kazandırmaya Devam Ediyoruz

Yerel   A+a-

Her geçen gün yapılan hizmetlere yenisini katarak devam eden Başkan Vurucu Belediye personellerine verdiği talimatla ilçeye yeni bir yeşil alan kazandırıyor.
Belen genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinin 2. etap yapım çalışmaları kapsamında peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, kış çiçekleri ile daha da güzel görünüme kavuşmasını sağlayan Park Bahçe ekiplerinin çalışmaları, Abide Parkı ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topluyor.
Yapılan çalışmalar hakkında ifadelerini dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu;
“Belen’de ki yeşil alanlar gerek semt sakinlerimiz gerek dışarıdan gelen misafirlerimizin her zaman gözdesi olmuştur. Bizler hem elimizde olanı koruyarak hem de yeni alanlarla ilçemize kazandırdıklarımızın gururu içerisindeyiz. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alanlarımızı çoğaltarak estetik görünüme özen gösteriyoruz. Belen bu gibi çalışmalarla yeni bir kimliğine kavuşmuştur ve kavuşmaya devam edecektir. Kış mevsimi öncesi yapılan park, bahçe ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece yeşil alan değil Belen’in yeşiline ton katıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet