Skip Navigation Links

Futbolda Bu Hafta Neler Oldu

Bu haftaki futbol maçlarının sonuçları

Futbolda Bu Hafta Neler Oldu

Spor   A+a-

Erzin Belediye Spor 0 Şile Yıldız Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, kendi sahasında Şile Yıldız Spor ile golsüz berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Erzin Belediye Spor puanını 9'a, Şile Yıldız Spor'da 14'e çıkarttı.
 
 
 
Kırıkhan Spor 0 Aksaray Belediye 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde 68 Aksaray Belediye Spor'a 1-0 mağlup oldu. Murat Kaya, Nazif Alan ile Fırat Olgun'un yönettiği karşılaşmada misafir ekip 68 Aksaray Spor'un golünü Enes Soy attı. Alınan bu sonucun ardından 68 Aksaray Belediye Spor, 15 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Kırıkhan Spor'da 10 puanda kaldı.
 
 
 
İskenderun Belediye Spor Nevşehir Deplasmanından Puan İle Dönüyor
 
BAL Ligi 5.grup mücadelesinde Kapadokya Göremespor, İskenderun Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakayı Muhammed Mehmetcan Söylemez, Hasan Bostan ile Ömer Gökay Çalımlı yönetti. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken maçın ikinci yarısında Kapadokya Göremespor 52.dakikada Yasin'in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti.
Bu dakikadan sonra Kapadokya Göremespor rakip kaleye ikinci gol için yüklenirken İskenderun Belediyespor kontra ataklar ile aradığı golü 71.dakikada Eren ile buldu. Maçta bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.
 
Maçın bitiş düdüğünün ardından Kapadokya Göreme Spor'un futbolcuları ve yöneticileri İskenderun Belediye Sporlulara saldırdı. Güvenlik güçlerinin çektikleri video görüntülerini yetkililere teslim edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
 
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor puanını 8'e, Kapadokya Göreme Spor'da 6'ya çıkarttı.
 
 
 
Karaağaç Spor O İçel Spor 2
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Arsuz Karaağaç Spor, kendi saha ve seyircisi önünde berbat futbol sergileyerek İçel Spor'a 2-0 yenilmesi camiasını çileden çıkarttı.
Maçın hakemleri Adana bölgesinden Halil Erdoğan, Burak Savaş ile Murat Oruç'un kötü yönetim gösterdiği karşılaşmada İçel Spor'un gollerini 5. dakikada Güven Güneri, 25. dakikada da Recep Çoban attı. Müsabakanın henüz 3. dakikasında Karaağaç Spor'un geliştirdiği atakta İçel Spor'un kalecisi Sertaç Güler'in ceza alanı içerisinde Arsuz Karaağaç Spor'lu Sefer Mert Buldu'yu adeta biçercesine yere indirmesine maçın orta hakemi Halil Erdoğan'ın görmemezlikten gelmesi taraftarlar tarafından uzun süre protesto edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet