Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çöp Konteynerleri Periyodik Dezenfekte Ediliyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pis koku ve haşerelere karşı şehirde bulunan

Çöp Konteynerleri Periyodik Dezenfekte Ediliyor

Yerel   A+a-

çöp konteynerleri ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte etmeye devam ediyor. Temiz çevre Temiz İskenderun parolası ile hareket eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çalışmalar Devam Edecek
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye olarak çevreye her zaman önem veriyoruz. Halk sağlığını korumak amacıyla yer altı çöp konteynerleri tek tek ilaçlandı. Çeşitli nedenlerle kirlenen konteynerler daha hijyenik ve temiz hale getirildi. Ayrıca çevreye atılan başıboş atıklar temizlendi. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Çevreye Önem Veriyoruz
Halk sağlığına önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Amacımız halkımıza hijyenik ortam sağlamak. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla temizlik ekiplerimiz konteynerleri hemen yıkadı ve ilaçladı. Bu sayede vatandaşlarımız hem çöp konteynerlerinin yayabileceği bakteri tehlikesinden korunmuş oluyor, hem de çöp kokusundan kurtulmuş oluyor. Bütün çalışmalarımız daha temiz bir İskenderun içindir” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar