Skip Navigation Links

Gazeteci CINCIK'a Plaket

Adalet ve Demokrasi Derneği, Yerel Yönetimleri İzleme Derneği Başkanı, Sabah Gazetesi temsilcisi ve Son Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysel Cınc

Yaşam   A+a-

Adalet ve Demokrasi Derneği, Yerel Yönetimleri İzleme Derneği Başkanı, Sabah Gazetesi temsilcisi ve Son Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysel Cıncık’a plaket verdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen plaket takdim töreninde konuşan Adalet ve Demokrasi Derneği Başkanı Maruf Kaymaz, “20 yılı aşkın bir süredir gazetecilik yapan, mesleğinin yanı sıra mensubu olduğu derneklerdeki çalışmalarında etkin rol üstlenen ve son olarak Yerel Yönetimleri İzleme Derneği başkanı olarak Köy okullarındaki öğrencilere kıyafet temini çalışmalardan ötürü Veysel Cıncık’a plaket vermeyi uygun gördük. Cıncık’ın adalet ve demokrasinin her zaman yakınında olduğunu biliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Dernek üyelerine teşekkür ederek kısa bir konuşma yapan Veysel Cıncık ise, “Geçtiğimiz hafta yaşadığım bir adaletsizliğin üzerine böyle bir plaket almak benim için çok anlamlı. İstisnaların kaideyi bozmayacağı düşüncesiyle, bağımsız Türk Adaletine güvenim tamdır. Adalet ve Demokrasi Derneği yönetimine beni onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet