Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Doğa Koleji'nde Seçim Var

İskenderun Doğa Koleji’nde, özgün eğitim modeli olan t-MBA öğrenci meclisleri seçim serüvenini tamamlandı

İskenderun Doğa Koleji'nde Seçim Var

Eğitim   A+a-

 Kıyasıya rekabetin yaşandığı İskenderun Doğa Koleji’nde, 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı ve üyeleri seçimi gerçekleştirildi.
Sadece Doğa Koleji Anadolu Liseleri'nde uygulanan t-MBA Eğitim Modelinin en önemli kazanımlarından olan Öğrenci meclisleri ile öğrenciler liderlik vasıflarını lise çağlarında öğrenerek iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişiyor. Öğrenci Meclisleri, okulun karar alma sürecine aktif olarak katılır. Yürüttüğü her projenin tanıtım, organizasyon, lojistik ve finans çalışmalarını yürütür. Yönetim ve organizasyon becerilerinin yanı sıra kendi ifade etme ve inisiyatif kullanımı sayesinde çalışmaların, öğrencilerin özgüvenine temel bir katkısı olur. Özellikle sosyal sorumluluk projeleri, kültürel farkındalığı ve kendini değişik platformlarda ifade etme becerisini geliştirir. Her proje için kurulan ayrı komisyonlar, her öğrenciye sosyal sorumluluk ve inisiyatif alma bilincini öğrenme fırsatı tanır.
Meclis Başkanlığı Seçimleri sonuçlandı
İskenderun Doğa Koleji t-MBA meclis başkanı Sıla ÜZER oldu.
İskenderun Doğa koleji Lisesi öğrencileri "meclis başkanlığı seçimleri" için geçirdikleri yoğun propaganda sürecinin ardından sandığa gitti. Demokratik seçim sürecinde yarışan meclis başkan adayları, seçim çalışmalarını yoğun rekabet mücadelesi ile gerçekleştirdi. Arkadaşlarının oylarını alabilmek için meclis başkan adayları, Sıla ÜZER ve Ata Ali MUTLUER birbirinden coşkulu propagandaları ile seçim vaatlerini ve projelerini anlatıp arkadaşlarının desteğini istedi.
Demokratik bir seçim süreci ile göreve gelen lise Öğrenci Meclis başkanı 165 fikir projesiyle Sıla ÜZER oldu.
Meclisin Bir başka ayağı olan Alt Başkan Mülakatları Sonucuna göre;
Medya Ve İletişim Başkanı; Burak ÜZER
Sosyal Sorumluluk Ve Eğitim Projeleri Başkanı; Ata Ali MUTLUER
Bilimsel Ve Sanatsal Projeler Başkanı; Doğa SAĞIR
Finansal Kaynak Geliştirme Başkanı; Armağan KESKİN
Uluslararası İlişkiler Başkanı; İlayda ÇELİKEL oldu.
Her sene demokratik bir seçimle göreve gelen t-MBA Öğrenci Meclisleri 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı için yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş