Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Çocuk İstismarına DUR”

“Çocuk İstismarına DUR” Türkiye Rekoru denemesinin alan çizimleri tamamlandı.

“Çocuk İstismarına DUR”

Gündem   A+a-

SZD Başkanı Nevzat Kurt : “21 Ekim Pazar günü herkesi istismara dur demeye davet ediyoruz…
 
Sarı Zeybekler Derneği, çocukları istismardan ve ihmalden korumak için yapılması gerekenleri, toplumsal duyarlılığı artırmayı, farkındalığı yükseltmeyi amaçlayan bir etkinlik düzenliyor. 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 14:30'da 2018 gönüllü ile İskenderun Anıt Alanı'na siyah renkli dev bir kurdela yaparak gönüllülere alanda dağıtılacak 2018 uçan balonu gökyüzüne bırakarak yeni bir Türkiye Rekoru kırmayı amaçlayan dernek daha önce de aynı alanda rekorlar kırmayı başarmıştı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, " Pazar günü yapacağımız etkinliğin alan çizimlerini başarı ile tamamladık. Çocuk istismarı toplumumuzun kanayan bir yarası haline gelmiştir. Bizler de Sarı Zeybekler olarak bu yaraya parmak basarak 2018 gönüllü ile bir Türkiye rekoru kırmayı amaçlıyoruz. 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 14:30'da siyah tişört giyen 2018 gönüllü ile İskenderun Anıt Alanı'na siyah renkli dev bir kurdela oluşturup alana girerken verilecek birer siyah uçan balonun vereceğimiz komut ile aynı anda bırakılması ile gökyüzüne dev bir kurdela göndermeyi ve bu kareografi ile bir Türkiye Rekoru kırmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlikle bütün Türkiye'ye ve dünyaya İskenderun halkının “Çocuk İstismarına” karşı duyarlılığını göstermiş olacağız.
 
Tamamen ücretsiz olacak dünya rekoru denemesine katılmak isteyen vatandaşların siyah tişört ile gelmeleri mecburidir.
 
Daha önce iki dünya rekoru ve bir Akdeniz Bölge Rekoru kıran derneğimiz bu kareografi ile de yeni bir Türkiye rekoru kırmayı hedefliyor. Bu konuya duyarlı olan herkesi özellikle çocukları ile birlikte rekor günü İskenderun Anıt Alanı'na bekliyor, hep birlikte İskenderun'dan bütün dünyaya "Çocuk İstismarına DUR" mesajını vermeye davet ediyoruz.
 
Etkinliğimize ön kayıt yaptırmak isteyenler adını, soyadını ve telefon numaralarını [email protected] adresine mail atmaları ve 0 553 611 00 12 numaralı telefonumuza mesaj atmaları yeterli olacaktır."
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş