Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Mahalleye Eşit Hizmet

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirtti.

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Gündem   A+a-

Aşkarbeyli Mahallesi Muhtarı Alaattin Pişkin, Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı ve Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Mahalle muhtarları ile bir bütünlük, dayanışma ve istişare içinde çalışıyoruz. Hizmetlerin planlanmasında ve yerine getirilmesinde mahalle muhtarlarımızın görüş öneri ve taleplerini dinliyoruz. Muhtarların sorunlarını daha iyi dinlemek ve karşılıklı görüşmeleri daha sağlıklı sürdürmek amacıyla muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz ”dedi.
Hizmetler Aksamadan Sürüyor
Yapılan hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iletişim halindeyiz zaten yapılması gerekenleri biliyoruz ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarlar ile halka hizmet noktasında fikir alış verişinde bulundu. Mahalle muhtarları yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar