Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toki Evlerinden Özyörük Mahallesine Yeni Yol Açılıyor

Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimar Sinan Mahallesi Toki Bölgesinden Özyörük Mahallesi yönüne

Toki Evlerinden Özyörük Mahallesine Yeni Yol Açılıyor

Yerel   A+a-

yeni yol çalışmalarına başlandı.
Menderes mahallesi, Cumhuriyet mahallesi, Özyörük mahallesi, Fatih mahallesi, Gazi mahallesi ve diğer merkeze uzak mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımız acil hastalarını Yeni devlet Hastanesine sevki sırasında ilçe merkezindeki Şehit Erdoğan Karaoğlu ile Atatürk caddesinde trafik sıkışıklığı ve sürücülerin araçlarını yanlış park etmelerinden dolayı bayağı zorlanıyorlardı.
 
Özyörük mahallesi ile Mimar Sinan mahallesi Toki bölgesi arasına yeni yapılan bu yol ile ilçenin büyük bir sıkıntısı da giderilmiş olacak.
 
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Yavuz; “İlçe merkezindeki trafik sıkışıklığına son verecek aynı zamanda Yeni Devlet Hastanesine daha hızlı ulaşılmasını sağlayacak alternatif bir yolu ilçemize kazandırmak için yeni yol çalışmalarına başladık.
 
Kırıkhan Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Mimar Sinan mahallesi Toki bölgesini Özyörük mahallesine bağlayacak yolun açılması için çalışmalara başladılar. Bu çalışmalar tamamlandığında, TOKİ bölgesinde oturanlar çevre yoluna çok kısa sürede ulaşabilecekler. Özellikle; Can Hastanesi, Adliye, Emniyet Müdürlüğü ve fabrikalar bölgesine gidecek olan araç sahipleri ile acil hastaların ambulanslar ile şehir merkezine gitmeden yeni açılacak yolu kullanarak trafik sorunu yaşamadan ve vakit kazanarak amaçlarına ulaşacaklar.
 
Kısacası yeni yol çalışmaları tamamlanıp bu yol trafiğe açıldığı andan itibaren Kırıkhan halkı ulaşım açısından rahatlamış olacaklar. Yeni bağlantı yolumuz ilçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar