Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ı Birleştiren Buluşma!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi olarak her zaman esnafların yanlarında olduklarını belirtti.

Hatay'ı Birleştiren Buluşma!Web
TV

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz,Hesob Yönetimi ve İskenderun’daki oda başkanları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Hesob yönetimi, oda başkanları, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül’de katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Esnaflarımız ekonomimizin can damarını oluşturmaktadır. Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak şehrimizde birçok alanda hizmet ürettik. Geleceğin İskenderun’u için çalışıyoruz. Esnaf kentin can damarıdır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Onların daha mutlu olması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz “diye konuştu.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ise düzenlenen toplantıdan dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Bilindiği üzere bir iki aydır oda başkanlarımızın kongresi vardı. Daha sonra Türkiye genelinde TESK kongresi yapıldı. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Tek amacımız var esnaflarımıza her zaman iyi hizmet edebilmek ”dedi.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise yaptıkları selamlama konuşmalarında düzenlenen toplantıların önemine değinerek esnafların sorunlarının çözümü noktasında her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay'ı Birleştiren Buluşma! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar