Skip Navigation Links

Esentepe Mahallesine Yeni Çocuk Parkı Yapıldı

İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Esentepe Mahallesine Yeni Çocuk Parkı Yapıldı

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile İskenderun genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımı devam ediyor.
Bir süre önce İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in tarafından verilen talimatlar sonucu yapılan incelemeler neticesinde Esentepe mahallesinde belirlenen alanda başlatılan yeni park yapımı kısa bir süre tamamlanarak halkın hizmetine açıldı.
Başkan Seyfi Dingil,”Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor. Ekiplerimiz bu bölgede hummalı bir şekilde çalışarak park yapımını tamamladı” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,”Bu bölgemizde ihtiyaç vardı. Mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni bir yaşam alanı oluşturuldu. İçerisinde çocuk parkı, oturma bankları, jimnastik aletleri ve yeşil alanın yer aldığı parkta vatandaşlarımız bir yandan dinlenirken bir yandan da çocuklar güvenli bir şekilde eğlenecekler. Fedakâr bir şekilde çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet