Skip Navigation Links

Birlikten Doğan Güç Atsiad, Şirket Kuruyor…

Özel Tekno Lise 1’nci Hedef

Birlikten Doğan Güç Atsiad, Şirket Kuruyor… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), genişletilmiş üye toplantısında bir araya geldi.
Üyelerin eşleriyle birlikte katıldığı ATSİAD toplantısında, derneğe yeni üye olanlara rozetleri takıldı ve önümüzdeki günlerde kuruluşu tamamlanacağı belirtilen ATSİAD A.Ş. hakkında bilgiler verildi.
ATSİAD binasında gerçekleştirilen toplantıda kuruluşu önümüzdeki günlerde tamamlanacak ATSİAD İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi’ne ortaklık şartları ve öngörülen faaliyet alanlarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yusuf Yılmaz, devletin desteklediği eğitim alanında özel bir tekno lise, turizm yatırımları veya depo-antrepo yatırımlarının söz konusu olabileceğine vurgu yaptı.
Başkan Yusuf Yılmaz, ATSİAD üyelerinin birbirlerine daha sıkı kenetlenmesi ve toplum yararına daha çok proje üretmesi için ATSİAD İnşaat ve Sanayi A.Ş. kurmayı amaçladıklarına dikkat çekti.
26 hissedardan oluşan şirketin kuruluşuna toplantının ilerleyen dakikalarında yeni üyeler de katılarak asgari 5 bin TL sermaye girişiyle hissedar oldu.
Toplantıda yeni üyeler Selim Uyar, Ferit Çolakoğlu, Ahmet Yürüyen, Mehmet Altun, Yüksel Cirdi, Hikmet Canımoğlu ve Aydın Deniz Karataş’a rozetleri takılarak derneğin eski üyelerine takdimleri yapıldı.
Üyelerin eşleriyle birlikte katıldığı yemekli davette ayrıca ATSİAD Genel Sekreteri ve İskenderun Belediyesi Musıki Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Solisti Udi Murat Fatin Bereketoğlu tarafından Türk Sanat Müziği eserleri de seslendirildi. Müzik ziyafetine üyelerden de katılım olunca gece renklenmiş oldu.
 
 
 
 
 
 
Birlikten Doğan Güç Atsiad, Şirket Kuruyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet