Skip Navigation Links

İskenderun Dumlupınar Foseptik İçinde Kaldı !!!

Bu İsyanı Duy Başkan Savaş!!!

İskenderun Dumlupınar Foseptik İçinde Kaldı !!!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Dumlupınar Mahallesi halkı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne isyan etti.
İskenderun’da eski Lunapark’ın içinde bulunan ve çalışmadığı iddia edilen Kanalizasyon Terfi İstasyonunun neden olduğu foseptik birikmesi, Dumlupınar Mahallesi’nde halk sağlığını tehdit ediyor.
Binaların bodrum katları foseptik dolmuş, kanalizasyon hattından yollara taşmalar başlayan Dumlupınar Mahallesi’nde, pis kokudan durulmuyor, halkın haklı isyanını duymayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve tüm birimleri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.
HBB Başkanı Lütfü Savaş dahil olmak üzere onlarca yetkiliye ulaşmaya çalışan Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, kanalizasyon hattının foseptikle dolu olduğunu ve foseptiğin binaların bodrum katlarına kadar ulaştığını belirterek, görüşmelerinden bir sonuç alamayınca halkla birlikte basın açıklaması yaptı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş dahil olmak üzere onlarca yetkiliye ulaşmaya çalıştıklarını ve ulaştığı yetkililerin de “Bizi aşar!” diyerek sorumluluk almadığını belirten Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, kanalizsyon hattından taşan foseptiğin yollara ve hatta apartmanların bodrum katlarına kadar dolduğunu söyledi.
İskenderun Dumlupınar Mahallesi’nde halk sağlığının tehdit altında olduğunu belirten Muhtar Karadal, “Hiçbir birimden sorunun çözümünü sağlayamayınca HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı aradım. Özel Kalem Müdürü olduğunu tahmin ettiğim birisi çıktı, durumu özetledim başkan beye ileteceğini söyledi ama kesinlikle dönen olmadı. Kanalizasyon hattının dolması nedeniyle yola ve binaların bodrum katlarına taşmalar olduğunu anlattık. Mahallede kokudan durulmuyor. Eğer bir mahalle muhtarı olarak bu sorunun çözümü için hiçbir yetkiliye ulaşamıyorsam, Allah vatandaşın yardımcısı olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Dumlupınar Foseptik İçinde Kaldı !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet