Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Muhtarlar Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Nezaket Ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından ol

İskenderun Muhtarlar Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Muhtarlarımız; bulundukları mahallede vatandaşlarımızın belediyemiz ile ilişkilerinde köprü vazifesi görmekle birlikte, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından biri olan yönetime katılımcılığı gerçekleştirmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, en ücra yerleşim yerinde bile sevinçte ve hüzünde halkının her zaman yanı başında ve hizmetindedir ”dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görev yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Her zaman muhtarlarımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, derneğinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ” şeklinde konuştu.
İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ise derneğin çalışmaları ve faaliyetleri ile Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek,”Sağ olsun Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Mahallelerimizde yapılan çalışmalarda ortak akıl ile çalışıyoruz. Çalışmalarında başkan Seyfi Dingil’e başlarılar diliyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından yapılan hizmetler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar