Skip Navigation Links

Kırıkhan Spor'un Gözü Zirvede

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor ligin ikinci haftasında

Kırıkhan Spor'un Gözü Zirvede

Spor   A+a-

Arsene Etah Bateeva ile Laval'ın attığı gollerle komşusu Arsuz Karaağaç Spor'u 2-0 yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor iki karşılaşmada 2 galibiyet elde ederek topladığı 6 puan ile gözünü zirveye dikti.
 
Başkan Hüseyin Çağlar Misafirleri Karşıladı
 
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, müsabaka öncesinde Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat inan ve diğer yöneticileri karşılayarak başarılar diledi. Çelik İş Sendikası Eski Genel Başkanı ve İskenderun Demirçelik Spor Kulüp eski Başkanı ve spor adamı Cengiz Gül ile her iki kulübün başkanları müsabakayı beraber izlediler.
 
Kırıkhan Spor'da Kaleci Ömer Kısa Faktörü
 
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Kırıkhan Spor'un galibiyetinde rol alan futbolcuların yanı sıra Kaleci Ömer Kısa faktörü de dikkatlerden kaçmadı. Yaşının bir hayli ilerlemesine rağmen, gençlere taş çıkartan Kırıkhan Spor kalecisi takım kaptanı Ömer Kısa, yaptığı güzel kurtarışların yanı sıra, saha içerisinde de arkadaşlarını hata yapmamaları yönünde sık sık uyardı. Kaleci Ömer Kısa'yı bu gidişle daha uzun yıllar sahada görebiliriz.
 
Başkan Hüseyin Çağlar Kutladı
 
Elde edilen galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kırıkhan Spor'un Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, "İki hafta üst üste alınan galibiyetler bizleri mutlu etmiştir. Kırıkhan Spor, gelecek haftalarda da bu başarısını sürdürecektir. Bu kutlu yolda daha da fazla desteğe ihtiyacımız var. Galibiyetten dolayı teknik heyet ve tüm futbolcularımızı alınlarından öpüyor, bizlere her zaman destekte bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet