Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul Valisi Vasip Şahin Belen Standı’nı Ziyaret Etti

26 Eylül Çarşamba günü başlayan ve 30 Eylül Pazar günü sona erecek olan Hatay Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin Belen Standı’nı Ziyaret Etti

Belen   A+a-

 Hatay’ın en güzel lezzetlerinin ve kültürünün İstanbullularla buluştuğu tanıtım günlerini İstanbul Valisi Vasip Şahin’de ziyaret etti.
Stantları gezen ve bilgi alan Şahin’in bir diğer durağı da Belen Belediyesi standı oldu. Belen’e ait yöresel ikramlardan tadan ve Belediye Başkanı Adnan Vurucu’dan Belen’in tarihi, kültürü ve yöresel tatları hakkında bilgiler alan İstanbul Valisi Vasip Şahin “Bu özel lezzetlerin daha çok bilinmesi gerektiğini ve Hatay Günlerinin bu anlamda bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi. Ayrıca Belen’in de hem görüntüsü hem de lezzetleriyle ön plana çıktığını vurgulayarak, ilimize hoş geldiniz” İfadelerini kullandı.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’da “Hem İstanbul hem de Türkiye’nin dört bir yanına önce Hatay’ın ve Amanoslarda inci gibi öne çıkan Belen’in günden güne artan namını duyurmak için büyük bir özenle çalıştıklarını dile getirerek, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yöresel tatlarımız ve tarihi mekânlarımızı sizlere daha iyi tanıtmak için sizleri Belen’e davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş