Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil İstanbulluları Hatay’a Davet Etti

Bu yıl İstanbul’da Hatay Valiliği ve Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) işbirliği ile

Başkan Seyfi Dingil İstanbulluları Hatay’a Davet Etti

Kültür Sanat   A+a-

düzenlenen ve Maltepe Sahil Etkinlik Alanı´nda yapılan “8. İstanbul´da Hatay Günleri” etkinlikleri devam ediyor.
Hatay’a Davet
Düzenlenen tanıtım günlerine katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay´ın ve İskenderun´un pek çok medeniyetin beşiği olduğunu, bölgenin tanıtımına katkı sunmak anlamında çaba sarf ettiklerini söyledi.
Medeniyetler Şehri Hatay
Başkan Seyfi Dingil, medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Hatay´ın, anlatılmakla tarif edilemeyeceğini, ziyaret edilerek, eşsiz coğrafyanın her yönüyle teneffüs edilmesi gerektiğini ifade ederek, bu tür etkinliklerin bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, İstanbulluları Hatay’a davet etti.
Hatay Barış Ve Huzur Şehridir
Hatay’daki kardeşliğin tüm Dünyaya örnek olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Hatay’da ki en zor şartlarda dahi birbirini sevme, birbirini anlama kültürünü İstanbullularla tanıştırmaya geldik. Hatay’da bunun altyapısı çoktur. İnsanlığın bugünkü ihtiyaç duyduğu o sevgi ve hoşgörü iklimi o günlerde yaşanmış, bugün etrafında yangın olmasına rağmen Hatay güvenli bir şehirdir. Hatay’da bütün dinlere mensup insanlar huzur ve barış içerisinde yaşamaktadır ve yaşamaya da devam edecektir. İnşallah bizlerde Hatay’ın barışına, hoşgörüsüne, sevgisine ve muhabbetine katkı sunmaya birlikte devam edeceğiz.” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar