Skip Navigation Links

Aşılama Tedavisiyle Bebek Sahibi Oldular

Yaklaşık iki yıldan bu yana doğal yollarla bebek sahibi olamayan Taşdelen çifti,

Aşılama Tedavisiyle Bebek Sahibi Oldular

Sağlık   A+a-

başvurduğu İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek ve İnfertilite (Kısırlık) Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut’un uyguladığı aşılama tedavisiyle ikiz bebek sahibi oldu. Çift yumurta ikiz bebekleriyle birlikte Op. Dr. Ozan Turgut’a ziyarette bulunan Taşdelen çifti, bebeklerini kucaklarına aldıkları için sevinç yaşadıklarını belirtti.
Aşılama yönteminin, yüz güldürücü sonuçları olduğunu ifade eden Op. Dr. Ozan Turgut, bu yöntemin özellikle genç hastalarda daha etkili sonuçlandığını belirterek, “Uzun süre doğal yollarla gebe kalamayan hastalarımıza uyguladığımız aşılama yöntemiyle olumlu sonuçlar elde edebiliyoruz. Fatma Hanım da bu nedenden ötürü polikliniğimize başvurdu ve aşılama yöntemiyle gebe kaldı. Sağlıklı seyreden gebelik sonrasında ise doğumu gerçekleştirdik. Bebeklerimiz şuan gayet sağlıklı” açıklamasında bulundu.
“İlk aşılamada yüzümüz güldü”
Bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden anne Fatma Merve Taşdelen ise, “Evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmak istedik, fakat hamile kalamadım. Doktorum Ozan Bey’e başvurdum ve tetkikler sonrası bana aşılama tedavisi uyguladı. İlk uygulamayla çift yumurta ikiz bebeklerim olacaktı. Şuan bir aylık bebeklerimi kucağıma alıyorum. Gerçekten mucize gibi. İkizlerimize Ali Yiğit ve Ayşe Yade isimlerini verdik. Tek kelimeyle doktorumuz mükemmel. Her şey için Doktorum Ozan Turgut’a ve Gelişim Hastanesi sağlık personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet